KARWEI muurverf kiezel grijs mat 2,5 liter kopen? muurverf 您所在的位置:网站首页 prijs grijze kiezel KARWEI muurverf kiezel grijs mat 2,5 liter kopen? muurverf

KARWEI muurverf kiezel grijs mat 2,5 liter kopen? muurverf

2022-12-25 10:49| 来源: 网络整理| 查看: 265

Kies voor een mooi naturel tint op je muur met KARWEI muurverf kiezel grijs. Deze muurverf heeft een matte finish, is goed dekkend, licht afneembaar en geschikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds in droge vertrekken zoals de woonkamer. Er zijn ook bijpassende lakken in KARWEI Lakverf Kleur!

Tip: gebruik de juiste voorstrijk voor het beste resultaat. Het gebruik van voorstrijk zorgt namelijk voor een optimale dekking van de muurverf en vermindert de kans op strepen. Je kunt voorstrijk (voor normale ondergrond) ook op kleur laten mengen, voor een betere dekking bij gekleurde muurverf. Ook is voorstrijk de ideale manier om lastige ondergronden te fixeren, of als ideale basis voor structuurverf en -pleister.

Wil je de kleur eerst uitproberen? Bij de verfmengbalie zijn alle kleuren in een kleurtester verkrijgbaar, of bestel je kleurtester online!



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有